Når følelser, familierelationer og jura bliver blandet sammen, kan det ofte skabe nogle familiære hårdknuder, der er svære at råde bod på. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en familieretsadvokat, når ting som f.eks. skilsmisse, forældremyndighed og ægtepagt kommer på tale. En advokat med speciale i familieret håndterer den del af lovgivningen, der har med alt fra samliv til familieforhold at gøre.

 

Advokat til ægtepagt

Der er en del ting, der skal tages stilling til, når et ægteskab indledes. Det er op til den enkelte, hvad der skal medregnes i en ægtepagt, men der er juridiske forhold, I som ægtepar eller kommende ægtepar bør tage stilling til.

Jeg kan som familieretsadvokat rådgive og vejlede jer om alt i forhold til jeres ægtepagt. En af de vigtigste overvejelser, der bør gøres som forlovede eller nygifte, er nemlig ægtepagten. Derudover kan jeg som advokat i familieret hjælpe jer med at sikre særeje og undgå fremtidige konflikter om værdier.

Ægtepagten er en god idé at tage stilling til, både i tilfælde af skilsmisse, men også i tilfælde af dødsfald.

 

Advokat i familieret i Svendborg

 

Familieretsadvokat til skilsmisse, separation og børnesager

Skulle du være endt i en situation, hvor skilsmisse eller separation er sidste udvej, kan en advokat med speciale i familieret være behjælpelig. Dette er især en god idé, hvis der er børn involveret.

Skilsmisse er svær for alle parter, og endnu sværere når der er børn involveret. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en advokat til håndtering af såvel børnesager som bodeling. Jeg vil kunne hjælpe med både de juridiske aspekter, ligesom jeg er uddannet i konfliktmægling.

Som familieretsadvokat kan jeg bl.a. hjælpe, hvis du skal i:

  • Skifteretten
  • Familieretshuset
  • Familieretten

Her vil jeg kunne assistere med både rådgivning og vejledning i forbindelse med f.eks. bodelingsoverenskomst eller samværsaftaler.

Udover at hjælpe med de juridiske og praktiske opgaver, stiller jeg også altid mine medmenneskelige kompetencer til rådighed. Jeg går nemlig meget op i en personlig og nærværende sagshåndtering, der ikke blot er et nummer i køen.

 

En advokat til samejekontrakt

Ønsker du og din partner at investere i fælles ejendom, uden at I er gift, bør I få lavet en samejekontrakt. Dette kan jeg hjælpe jer med. En samejekontrakt er en aftale om, hvad der skal ske med ejendommen, hvis I skulle gå hvert til sit. En samejekontrakt sikrer jeres økonomi i den fælles investering.

Er I i tvivl om, hvordan og hvorledes I bedst sammensætter en samejekontrakt, bistår jeg gerne med juridisk faglig ekspertise, så I trygt kan springe ud i jeres ejendomsinvestering. I kan også læse nærmere om, hvad jeg som boligadvokat kan hjælpe jer med.

 

Samlivskontrakt

Udover hjælp til fælles ejendom, hjælper jeg også gerne med at få styr på de ejendele i ejer i fællesskab, hvis I ikke er gift. En samlivskontrakt indebærer en skriftlig aftale omkring fælles eje såsom møbler, bil, osv. Står man efter et brud uden en samlivskontrakt, er det op til jer selv at finde en aftale om fordelingen af de ting, I har købt sammen.

 

Advokat til testamente

Et dødsfald, hvad enten det er familie eller venner, medfører stor sorg. I den forbindelse kan det være svært at overskue praktiske sager. Derfor er det ofte en hjælp til de efterladte, hvis afdøde har lavet et testamente. Har du brug for en advokat til udformning eller gennemlæsning af testamente, hjælper jeg dig gerne.

Skal du udfærdige et testamente, kan jeg også rådgive dig om, hvordan dine efterladte får mest muligt ud af arven.