Hvad enten du skal købe hus, lejlighed, sommerhus, byggegrund eller noget helt femte, er det en god idé at knytte en boligadvokat til købsprocessen.

Som boligadvokat varetager jeg en bred vifte af opgaver. Det er forskelligt, i hvor høj grad køber ønsker at involvere sig i handlens gang. Derfor kan opgavelisten variere. Jeg er i stand til at bistå med hjælp og assistance indenfor følgende arbejdsopgaver:

  • Generel køberrådgivning
  • Gennemgang af din handels dokumenter
  • Gennemgang af personlige forhold af betydning for din ejendomshandel
  • Skøde og tinglysning
  • Korrespondance med bank og mægler
  • Frigivelse af købesum
  • Kontraktforhandlinger med sælger/mægler
  • Gennemgang af refusionsopgørelse

Jeg hjælper altså med alt fra A – Z, når det kommer til ejendomshandel – uanset om du er køber eller sælger. Sælger du dit hus uden en ejendomsmægler, kan det især være en god idé med en boligadvokat i dit ringhjørne. Her vil jeg f.eks. kunne hjælpe med udfærdigelse af købsaftale og sørge for handlens gennemførelse og berigtigelse i øvrigt.

Mangler du et punkt på listen, er du velkommen til at give mig et kald. Jeg giver gerne et uforpligtende råd eller svar på, hvad end du måtte have af spørgsmål. Ring på tlf. 60 12 25 90 eller skriv på ltv@advokatvoelund.dk.

 

Boligadvokat i Svendborg - Advokat Vølund

 

Hvorfor bør man bruge en boligadvokat?

Det er ikke et krav, at du gør brug af en boligadvokat ifm. køb af bolig. Der er dog mange, der vælger at gøre det. Undervejs en bolighandel vil du blive præsenteret for en lang række dokumenter og en masse juridiske begreber og udtryk, som de færreste har stiftet bekendtskab med før. Her vil en boligadvokat især kunne bistå med faglig ekspertise og kendskab, hvilket vil spare dig for en del tid og bekymring.

Gør du brug af en advokat til boligkøbet, vil du have en god samarbejdspartner, der er i stand til at læse, forstå og forklare de juridiske dokumenter for dig på en simpel og letforståelig måde. Du vil med andre ord, hverken være i tvivl om handlens indhold, præmisser eller forløb.

Udover at assistere dig med juridiske råd og oversættelser vil en boligadvokat have din ryg, og jeg varetager al dialog og eventuel forhandling med ejendomsmægler og bank. Med en boligadvokat på holdet sikrer du, at handlen sker på dine præmisser, og du eliminerer risikoen for at blive snydt.

 

Boligadvokat i Svendborg

Har du brug for en boligadvokat i Svendborg til det forestående boligkøb, hjælper jeg gerne. Selvom jeg har base i Svendborg, kommer jeg dog gerne til både Faaborg, Ringe, eller hvor end du måtte have brug for min hjælp. Ejendomshandler uden for Fyn kan også sagtens håndteres.

Hvad enten du har brug for en advokat til køb eller salg af din bolig, stiller jeg gerne min juridiske ekspertise til rådighed. Jeg hjælper med alt fra køb/salg af hus, lejligheder og rækkehuse – både privat og erhverv.

 

Advokat til boligkøb – det kan du forvente

En ejendomshandel kan bestå af mange forskellige ting. Og ofte mange ting, som du måske ikke har det største kendskab til. Det kan derfor være en meget god idé med en hjælpende hånd fra en, der ved, hvad det drejer sig om. Her kommer jeg ind i billedet.

Jeg vil som boligadvokat holde dig i hånden gennem hele ejendomshandlen. På den måde vil du altid være velinformeret og velindforstået med, hvad der sker og skal ske. Intet er overladt til tilfældighederne. Jeg vil være din højre hånd lige fra købsaftalen bliver underskrevet til gennemgangen af diverse dokumenter, rådgivning, godkendelse af handlen og ikke mindst tinglysning af skødet.

 

Ring for en uforpligtende snak

Er du på udkig efter en advokat til boligkøbet, eller skal du bruge en boligadvokat til salg af din ejendom? Hvad enten det drejer sig som køb eller salg af din bolig, familieret eller lejeret, er du altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.