Ejendomshandler omfatter handler med ejerlejligheder, parcelhuse, sommerhuse, landbrugsejendomme med mere.

 

Hver handelstype har sine egne kendetegn, men fælles for dem er, at der ved køb og salg af fast ejendom startes en dokumenttung proces, som for de fleste har stor økonomisk betydning. Derfor er det en god idé at have en advokat tilknyttet processen fra købsaftalens underskrift til nøglerne er overdraget. Derved sikrer du dig, at handlens dokumenter er nøje gennemgået og at der om nødvendigt indhentes flere oplysninger om ejendommen, så du har det fulde overblik over handlen, inden du bindes endeligt af den.

 

Som advokat i ejendomshandler sørger jeg – foruden den juridiske gennemgang af dokumenterne og det opfølgende møde med dig – for al dialog med mægler, øvrige rådgivere og banker. Det er ligeledes mig, der sørger for, at alle frister overholdes. Jeg er med andre ord advokat på din ejendomshandel hele vejen igennem.

 

Landsdækkende service

 

Selvom jeg er advokat med base i Svendborg, varetager jeg sager om ejendomshandler i hele landet. Al dialog med mægler og banker foregår på mail eller telefon, og mødet med dig som kunde kan tages telefonisk eller som videomøde, hvis du foretrækker det, og jeg kan derfor sagtens varetage ejendomshandler, der geografisk befinder sig langt fra mit advokatkontor i Svendborg.

 

Køber- eller sælgerrådgiver

 

Behovet for advokatbistand til ejendomshandler kan være til stede, hvad enten du er køber eller sælger. Jeg har lang erfaring i rådgivning af både købere og sælgere af fast ejendom, ligesom jeg har lang erfaring med alle typer ejendomshandler. Du er altid velkommen til at ringe til mig, så vi kan drøfte netop dine behov for advokatbistand ved din forestående ejendomshandel.

 

Pris

 

Prisen for advokatbistand ved ejendomshandel afhænger af sagens kompleksitet, og af hvor dokumenttung sagen er. Jeg giver altid en fast pris eller et interval, som salæret vil befinde sig indenfor, når jeg har fået adgang til sagens dokumenter, så du ved, hvad dine advokatomkostninger vil blive.

 

Du er også meget velkommen til at ringe og præsentere din sag telefonisk. På baggrund af det, vil det være muligt at give dig et salæroverslag i telefonen.