Advokat i selskabsret

Valg af selskabsform, stiftelse af selskaber, ejeraftaler, kapitalnedsættelse, fusion, mv. Selskabsret kommer i mange afskygninger. Uanset hvilket selskabsretsligt problem du måtte stå overfor, stiller jeg gerne mine juridiske kompetencer til rådighed.

Selskabsret omfatter alt, der har med selskabers juridiske forhold at gøre. Som ejer eller kommende ejer af et selskab, kan det være svært at holde styr på reglerne, der vedrører virksomhedsførelse. Derfor kan det være en god idé at knytte en advokat i selskabsret til din virksomhed.

Som advokat i selskabsret kan jeg især hjælpe dig med at holde styr på de regler, der vedrører selskabsloven. Det er den, der sætter retningslinjerne for, hvordan du skal drive dit selskab. Den regulerer både anpartsselskaber (ApS), aktieselskaber (A/S) og partnerselskaber (P/S).

 

Selskabsret – det kan jeg hjælpe med

Når du står overfor juridiske problemer eller usikkerheder vedrørende din virksomhed, vil det typisk være relateret til selskabsret. Dette kan omhandle stiftelse af selskaber, kapitalforhøjelse eller noget tredje.

Jeg kan hjælpe dig, uanset hvilken selskabsretssag der er tale om. Er du i tvivl, om dit problem vedrører selskabsret, er du altid velkommen til at kontakte mig med et uforpligtende spørgsmål. Med en hjælpende hånd fra en advokat i selskabsret får du, udover juridisk hjælp, mere tid til at tage dig af dine andre opgaver.

 

Lad mig hjælpe med stiftelse af dit selskab

Der er mange ting, der skal tages højde for, når stiftelsen af et selskab finder sted. Jeg kan bl.a. hjælpe dig med følgende opgaver. Der skal tages højde for, hvilken selskabsform man skal vælge, hvilken ledelsesstruktur selskabet skal have, hvorledes der skal laves en ejeraftale, osv.

Valgene får betydning for det videre arbejde i selskabet. Det er derfor en advokat med speciale i selskabsret med henblik på en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

 

Har du spørgsmål til selskabsret?

Selskabsret kan være en kompliceret affære, og det kan være svært at sætte sig ind i. Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig både på telefon 60 12 25 90 eller e-mail ltv@advokatvoelund.dk. Du kan kontakte mig, uanset om du driver en virksomhed eller selskab personligt eller i selskabsform.

Jeg er både i stand til at være din primære rådgiver og juridiske højre hånd eller din sparringspartner sammen med dine andre rådgivere. Du vælger selv, hvordan samarbejdet skal fungere.